top of page
IMG_3909.jpg

Història d'ACAO

No fa pas gaires anys, un petit grup de persones, ens anàvem trobant esporàdicament amb un sols objectiu comú entre tots nosaltres: Les Orquídies.

 

Aquestes trobades tenien com a fi l'intercanvi d'informació i experiències sobre una família de plantes que a tots ens meravellava. De mica en mica, aquest grup es va anar ampliant. Visites a Jardins Botànics, hivernacles, viveristes, col.leccions d'orquídies de nous amics, i Sortides de Camp van ampliar el nostre saber a l'hora que ens va consolidar com a veritables afeccionats en la matèria.

 

A principis de l'any 1995 esperonats per Alfred Pasenau gerent d’EXOFLEUR i amb la col.laboració desinteressada de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Barcelona, va néixer la idea de realitzar la primera Exposició d'Orquídies Exòtiques.

 

Va ser en aquest moment quan varem decidir donar una identitat pròpia a aquest grup d'amics sota el nom d'Associació Catalana d'Amics de les Orquídies.

 

Des d'aquell desembre, cada any es celebra a Barcelona una Exposició d'Orquídies. Les exposicions s'han realitzat en llocs tan emblemàtics com l'Hivernacle del Parc de la Ciutadella, Palau Robert o el Poble Espanyol que en la seva última edició va atraure més de 15.000 visitants, gràcies en part a la cobertura que els mitjans de comunicació en van fer per la TV, ràdio i premsa escrita.

bottom of page