Agenda 2022

Gener    

 

Dissabte 15, video-conferència "Cultivando Catasetum", a càrrec d’en Ramón López, tot un expert en aquest gènere d’orquídies.

  • Vía Zoom - a les 18:00 h

Dissabte 29, Assemblea General Ordinària d’ACAO. Primera convocatòria a les 11:00 h. a les 11:30 h. en segona convocatòria. És important la vostra assistència, donat que aquest any podria produir-se un canvi de Junta: cada 2 anys poden presentar-se noves candidatures.

  • Presencial (per a un numero molt limitat de socis) a l'Ateneu l’Harmonia.

  • Vía Zoom

                 

Febrer

Dissabte 19, videoconferència a càrrec d'en Manuel Lucas, curator de l'Orquidario de Estepona, titulada "ORQU-IDIOCIA: Cuando la seducción se convierte en virus"

  • Vía Zoom

Març

Dissabte 12, a les 18 hores: Taller d'Iniciació al Cultiu i Trasplantament d'Orquídies, a càrrec d’en Pere Arche, al Garden Bordas de Gavà.

Dissabte 26, Excursió en autocar a la 2a Feria de la Orquídea de Burjassot (València). Ens anem d’excursió en autocar per segón cop en menys de 6 mesos! Sortirem d’Arenys de Mar i de Barcelona. Preu per soci: 25€.

Abril

Dissabte 30, Orchid Photoshow. Porta la teva orquídia en flor, li farem una foto i un jurat triarà la millor orquídia, que serà l'orquídia del cartell de la 35ena. Exposició d'ACAO. 

  • Presencial: Floranova Garden - Malgrat de Mar

Maig

Dissabte 21, a les 11 hores: Visitem el jardí  i l'hivernacle d'en Pere Arche: el nostre President ens ensenyarà la seva col·lecció d’orquídies i farà un trasplantament d’un paphiopedilum en directe. (Llista d'assistència oberta via Whatsapp).

Diumenge 29: Sortida a Camp d'Orquídies Autòctones. Zona a concretar segons les floracions. Us informarem. Ens guiaran 2 membres del Grup Orquidològic de Catalunya (GOC). (Llista d'assistència oberta via Whatsapp).

Juny

Dissabte 11, Videoconferència a càrrec d'en Francisco Sanglas, de l’Asociación Salvadoreña de Orquideología (ASO) de El Salvador, titulada “Plagas y Enfermedades en las Orquídeas”.

 

Juliol

Diumenge 10: Dinar de germanor d'estiu, a la carpa exterior del restaurant Can Piqué de Montcada i Reixac (Parc Natural Serralada de Marina).

 

Agost  

VACANCES!  

 

Setembre 

Dissabte 17: Conferència a càrrec d'Andrea Niessen de Orquídeas Del Valle, titulada “Las Cattleyas de Colombia”. També ens portarà orquídies disponibles per a venda!

 

Octubre

Dissabte 1: Tornem a anar d'excursió en autocar a l’Exposició/Venda de l’Abadia de Fontfroide (França).      https://www.fontfroide.com/festival-des-orchidees/

Dissabte 29 i Diumenge 30: 35ena. Exposició d’Orquídies Exòtiques d’ACAO a l’Espai
Josep Bota del Recinte Fabra i Coats, Sant Andreu, Barcelona.

Novembre    

Desembre

 

Les activitats es portaran a terme segons les indicacions emeses en cada moment per les autoritats respecte a la COVID-19.