top of page

INFORMACIÓ DEL TITULAR DEL LLOC WEB

 

Aquest lloc web pertany a l´Associació Catalana d´Amics de les Orquídies (ACAO), domiciliada al carrer Cuba, nº 2, ap. 14, CP 08030, de Barcelona.

L´adreça electrònica de l´entitat és la següent:      info@acao.cat

La direcció web de l´entitat és:                                http://www.acao.cat/

El NIF de l´entitat és el següent:                             G61324505

Aquesta entitat es dedica a la difusió de la cultura de les orquídies i a la conscienciació sobre les espècies que estan en perill d´extinció.

 

 

 

TERMES I CONDICIONS D´ÚS DE LA PÀGINA

 

Aquesta web no requereix al visitant l´obertura d´un compte d´usuari per a navegar pel lloc ni per accedir als serveis de la mateixa, ni tampoc cal registrar-se per a efectuar una compra o deixar cap comentari.

 

 

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

 

El disseny del portal i els seus codi-font, i també els logos, marques i altres signes distintius que apareixen en aquell pertanyen a l´entitat titular de la pàgina, i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Així mateix, s´informa que resta prohibida la reproducció total o parcial de qualsevol contingut publicat en aquest portal, sense la prèvia autorització de l´associació. D´igual manera, les dades i els formularis que s´hi puguin publicar són propietat de l´entitat, i estan protegits pels corresponents drets d´autor i/o de propietat intel·lectual. 

 

 

 

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS

 

L´ACAO no es fa responsable de la legalitat d´altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir al seu portal.

L´entitat es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, amb l´objectiu de mantenir actualitzada la seva informació.

L´entitat no es farà responsable de l´ús que facin tercers de la informació publicada en el seu portal.

 

En quant a les xarxes socials, l´entitat titular no serà responsable de l´activitat que els usuaris o visitants facin en les pàgines de les xarxes socials de l´ACAO, en particular, respecte a les dades, comentaris i imatges que es puguin publicar.

L´empresa titular tampoc serà responsable del fet que un menor realitzi activitat en les seves pàgines de les xarxes socials, com a conseqüència d´un incompliment dels deures dels tutors legals del citat menor.

 

D´altra banda, l´entitat titular es reserva el dret a suprimir o bloquejar els comentaris i/o els usuaris que facin comentaris abusius o il·legals, o que pengin fotografies compromeses o que puguin comportar un il·lícit civil o penal.

 

 

 

CONDICIONS ECONÒMIQUES I DE CONTRACTACIÓ

 

Aquesta pàgina web no és una e-commerce i, per tant, no és possible efectuar-hi una compra directament amb pagament electrònic.

 

 

 

INFORMACIÓ SOBRE SEGURETAT

 

Aquesta entitat ha implementat mesures de seguretat idònies, tècniques i organitzatives, per a navegar per a la seva pàgina web i per a respectar els drets a la protecció de les dades dels seus usuaris.

 

També s´han instal·lat mesures de seguretat en el hardware i en el software, en relació a virus o a possibles atacs informàtics. Aquells qui, tot i això, causin danys o cometin actes il·lícits en relació a aquells drets i a aquelles finalitats, quedaran subjectes a les normes penals de la legislació espanyola.

 

Les dades personals que ens facilitin els usuaris seran tractades sempre de forma confidencial.

bottom of page