top of page

Agenda 2021

Gener     

 

Dissabte 23, ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA D’ACAO (video-conferència a les 17:30)

                 

** Dissabte 9 de Gener Trobada de socis a l’aire lliure per recollir comandes de Physan 20 i ceràmiques d’en Braulio; venda de testos, venda d’escorça, sphagnum i adobs, així com possible intercanvi de plantes.

 

Febrer

 

Dissabte 27, video-conferència (Google Meet) a les 18:00: “LIVE SOBRE MICRO-ORQUÍDIES” per Cristina Fenoll - Fundadora del canal de Youtube “Keep calm and grow orchids”.  

Març

 

Dissabte 20, video-conferència (Google Meet) a les 17:00: “CULTIU DE MASDEVÀLIA”, a càrrec de Graziela Meister, Presidenta de la Associação Portuguesa de Orquidofilia (APO).

 

Abril

 

Dissabte 17, video-taller (Zoom) en horari d'11:00-13:00: 'INICIACIÓ EN EL CULTIU D'ORQUÍDIES' compartit amb la Nau Vila Besòs i amb l’Ateneu l’Harmonia. OBERT A TOTS ELS PÚBLICS!!!

Maig

 

Dissabte 1, Conferència (Zoom) a les 11:00: 'GENERO PAPHIOPEDILUM, UN GRAN DESCONOCIDO' compartit amb l'Associació OVAL (Orquidiòfils Valencians) 

Dissabte 15 i diumenge 16: 34ª EXPOSICIÓ D'ORQUIDIES EXÒTIQUES al Poble Espanyol de Barcelona.

Juny

 

Dissabte 19, Conferència a càrrec d’en Jesús Soler titulada “L’AIGUA”, a l’Ateneu l’Harmonia. Horari d'11:00 a 13:00.  Aforament màxim de 20 persones (llista d’assistents al xat de WhatsApp).

 

 

Juliol

 

Dissabte 11, Dinar de germanor d'estiu, Restaurant Can Piqué (Parc Natural Serralada de Marina)

Hora de trobada:14:00 - Llista d'assistència oberta via Whatsapp.

Agost  

 

VACANCES! 

Setembre 

 

Dissabte 18, Desenmarañando la megadiversificación neotropical: el género Epidendrum como ejemplo.

A les 19:00 a càrrec de l'Eric Hágsater (Mèxic).

Octubre

 

15è Festival International ORCHIDÉES À FONTFROIDE: aquest any tornarem a anar en autocar a l’Abadia de Fontfroide el dissabte 2 d’Octubre (25 € / soci). 

 

Novembre    

Dissabte 13, AVUI VISITEM EL JARDÍ I L’HIVERNACLE DE CARMEN LÓPEZ ALCALDE: la nostra Vice-Presidenta ens ensenyarà, a traves de videoconferència, les seves orquídies, els seus bonsais i ens farà un ikebana amb orquídies i d’altres plantes.

 

Desembre

 

Diumenge 12 << Pendent hora i hora >> Dinar de germanor de Nadal 

Les pròximes activitats es portaran a terme segons la fase en la que ens trobem del COVID-19. Per tant, hi haurà la distancia social i tothom que participi portarà la corresponent mascareta, tal com indiquen les autoritats.

bottom of page